Våra rum & priser

I den tvålängade skånegården finns fyra trivsamt inredda dubbelrum med helkakladebadrum med dusch/badkar och wc samt TV. I badrummen finns ekologiska tvålar från Care Of Gerd. Alla rum är unika och har sitt egna tema. Från rummen går ni direkt ut i den vackra trädgården där finns tillgång till en egen sittgrupp där ni kan njuta av eftermiddagssolen. Under er vistelse hos oss har ni tillgång till varsin cykel med cykelhjälm och reflexvästar. I frukostrummet går det när som helst på dagen eller kvällen att ta en kopp kaffe eller te. Välj att koppla av i loungen eller i middags/konferensrummet och planera er vistelse på Österlen. Alla rum och allmänna utrymmen är rökfria. Ta gärna en rundtur och se hur det ser ut hos oss, välkommen!

 

Stranden

I rummet Stranden sover ni skönt på bra madrasser med fluffiga täcken och manglade lakan från Newport under härliga träbjälkar. Badrummet är helkaklat med dusch och wc. Ni har egen ingång och utanför har ni en egen uteplats med stolar och bord. Rummet ligger på gaveln med utsikt över dom öppna landskapen. Här hänger morgonrockarna och väntar på er, frukost samt städning såsom byte av glas på rummet, påfyllning av papper mm ingår. Vi tänker på miljön och byter inte handdukar eller lakan vid vistelse under 5 dagar. 
Boka Stranden »

 

Fågelboet

I rummet Fågelboet finns en färgskala i naturtoner. Rummet har en egen ingång med bord och stolar utanför. Här kan njutas av en skön "Spa-upplevelse" i det generösa badrummet som innehåller ett bubbelbadkar. Rummet har en 160 cm bred dubbelsäng. Här hänger morgonrockarna och väntar på er, frukost samt städning såsom byte av glas på rummet, påfyllning av papper mm ingår. Vi tänker på miljön och byter inte handdukar eller lakan vid vistelse under 5 dagar. Ni har egen ingång och uteplats utanför dörren. 
lBoka Fågelboet »

 

Kajutan

Kajutan ger er en upplevelse av havets närhet. Golvklinker och trädetaljer på vägg. I det stora mosaikbeklädda dusch/wc-utrymmet finns handikappanpassade blandare och plats för rullstol. Här hänger morgonrockarna och väntar på er, frukost samt städning såsom byte av glas på rummet, påfyllning av papper mm ingår. Vi tänker på miljön och byter inte handdukar eller lakan vid vistelse under 5 dagar. Utanför dörren finns den egna uteplatsen att njuta av den fina trädgården.

Boka Kajutan »

 

Residenset

I den västra längan ligger det ljusa och vackra Residenset med sina vita bjälkar i taket. Rummet är klassiskt inrett och för tankarna till slottsliknande miljöer. Ett litet väldisponerat mosaikbeklätt hygienutrymme med dusch och wc. Här hänger morgonrockarna och väntar på er, frukost samt städning såsom byte av glas på rummet, påfyllning av papper mm ingår. Vi tänker på miljön och byter inte handdukar eller lakan vid vistelse under 5 dagar. Här har ni en fin uteplats som till hör rummet och egen ingång. Detta rum ligger lite avskilt från övriga rum.

Boka Residenset »

Prislista 2023

Pris för två personer per natt i Stranden, Fågelboet, Kajutan eller Residenset inkl frukost, lakan, handdukar, morgonrock, tv, cyklar med hjälm, kaffe och te med kaka dygnet runt. Möjlighet till att köpa snacks dryck. 

Pensionat
2 oktober-17 december 1295 Kr för per natt 1-6 nätter, stannar ni 6 nätter och mer är pris per natt 995 kr. Bor man en person i rummet - 100 kr på priser per natt. 
Möjlighet att köpa till middag under 2 oktober-17 december från 195 kr -250 kr.

PRIS 2024 B&B 

8 januari till 31 maj 1595 kr
1 juni - 23 juni 1795 kr
24 juni - 18 augusti 1995 kr
Övrigt

Vi välkomnar gäster från 16 år på detta B&B/pensonat. 
X-bädd (80 cm bred, 193 cm lång) 500 SEK per natt för ungdom från 16 år-18 år.

I rumspriserna ingår: frukostbuffé, (frukost o kylskåp under pensionattiden) tillgång till kaffe och te under hela dagen/kvällen, morgonrock, sänglinne och handukar, hårtork på rummet, två cyklar med cykelhjälm och reflexväst, tillgång till dagstidning, böcker och spel samt fritt Internet (Wifi).

Boende och mat

Från 2 oktober till 17 december driver vi vårt B&B som pensionat, mer info kommer! Vår sommar o höst 2024 är vi B&B som vanligt.