Våra rum & priser

I den tvålängade skånegården finns fyra trivsamt inredda dubbelrum med helkakladebadrum med dusch/badkar och wc samt TV. I badrummen finns ekologiska tvålar från Care Of Gerd. Alla rum är unika och har sitt egna tema. Från rummen går ni direkt ut i den vackra trädgården där finns tillgång till en egen sittgrupp där ni kan njuta av eftermiddagssolen. Under er vistelse hos oss har ni tillgång till varsin cykel med cykelhjälm och reflexvästar. I frukostrummet går det när som helst på dagen eller kvällen att ta en kopp kaffe eller te. Välj att koppla av i loungen eller i middags/konferensrummet och planera er vistelse på Österlen. Alla rum och allmänna utrymmen är rökfria. Ta gärna en rundtur och se hur det ser ut hos oss, välkommen!

Stranden

I rummet Stranden sover ni skönt på bra madrasser med fluffiga täcken och manglade lakan från Newport under härliga träbjälkar. Badrummet är helkaklat med dusch och wc. Ni har egen ingång och utanför har ni en egen uteplats med stolar och bord. Rummet ligger på gaveln med utsikt över dom öppna landskapen. Här hänger morgonrockarna och väntar på er, frukost samt städning såsom byte av glas på rummet, påfyllning av papper mm ingår. Vi tänker på miljön och byter inte handdukar eller lakan vid vistelse under 5 dagar.

Boka Stranden »

Fågelboet

I rummet Fågelboet finns en färgskala i naturtoner. Rummet har en egen ingång med bord och stolar utanför. Här kan njutas av en skön ”Spa-upplevelse” i det generösa badrummet som innehåller ett bubbelbadkar. Rummet har en 160 cm bred dubbelsäng. Här hänger morgonrockarna och väntar på er, frukost samt städning såsom byte av glas på rummet, påfyllning av papper mm ingår. Vi tänker på miljön och byter inte handdukar eller lakan vid vistelse under 5 dagar. Ni har egen ingång och uteplats utanför dörren.

Boka Fågelboet »

 

Kajutan

Kajutan ger er en upplevelse av havets närhet. Golvklinker och trädetaljer på vägg. I det stora mosaikbeklädda dusch/wc-utrymmet finns handikappanpassade blandare och plats för rullstol. Här hänger morgonrockarna och väntar på er, frukost samt städning såsom byte av glas på rummet, påfyllning av papper mm ingår. Vi tänker på miljön och byter inte handdukar eller lakan vid vistelse under 5 dagar. Utanför dörren finns den egna uteplatsen att njuta av den fina trädgården.

Boka Kajutan »

Residenset

I den västra längan ligger det ljusa och vackra Residenset med sina vita bjälkar i taket. Rummet är klassiskt inrett och för tankarna till slottsliknande miljöer. Ett litet väldisponerat mosaikbeklätt hygienutrymme med dusch och wc. Här hänger morgonrockarna och väntar på er, frukost samt städning såsom byte av glas på rummet, påfyllning av papper mm ingår. Vi tänker på miljön och byter inte handdukar eller lakan vid vistelse under 5 dagar. Här har ni en fin uteplats som till hör rummet och egen ingång. Detta rum ligger lite avskilt från övriga rum.

Boka Residenset »

Prislista 2024

Pris för två personer per natt i Stranden, Fågelboet, Kajutan eller Residenset inkl frukost, lakan, handdukar, morgonrock, tv, cyklar med hjälm, kaffe och te med kaka dygnet runt. Möjlighet finns att köpa till tapastallrik och snacks och dryck (alkoholfri).

8 januari till 31 maj 1595 kr
1 juni – 23 juni 1795 kr
24 juni – 18 augusti 1995 kr
19 augusti – 17 december 1595 kr

Mat

Vi vet att många uppskattar att bara slå sig ner efter resan hit. Koppla av med en kopp kaffe/ te eller något annat och sen slippa ge sig i väg ut och hitta något att äta. Vi erbjuder nu en tapastallrik, som man förbeställer för att vi ska kunna ha alla råvaror hemma. Vi kan också göra toast av olika slag beroende på vad som finns hemma i köket. Har ni allergier, frågor, önskemål är det bara att höra av sig så hjälper vi till så gott vi kan! Varmt välkomna till oss.

Övrigt

Vi välkomnar gäster från 16 år på detta B&B. X-bädd (80 cm bred, 193 cm lång) 500 SEK per natt för ungdom från 16 år-18 år.

I rumspriserna ingår: frukostbuffé, (självservering 8 Januari-1 juni) tillgång till kaffe och te under hela dagen/kvällen, morgonrock, sänglinne och handdukar, hårtork på rummet, två cyklar med cykelhjälm och reflexväst, tillgång till dagstidning, böcker och spel samt fritt Internet (Trådlöst nätverk).